dilluns, 21 de febrer del 2011

Casa Gallau rep als Gourmets de Tarragona

Els Gourmets de Tarragona han visitat, en el sopar del mes de febrer de 2011, el prestigiós restaurant de Cambrils port, Casa Gallau, de la familia Morell.
Abans del sopar es va celebrar l’assemblea general de l’Associació, aprovant-se les comptes de l’any passat, les activitats previstes per l’actual i la continuïtat  de la junta directiva, a la que s’incorpora un nou soci.
Seguidament y com és habitual, va parlar l’invitat d’honor, que en aquest cas estaba previs que fos el President del Col·legi d’Inginiers Industrials, Lluis Maestre Oliva, però que per enfermetat no va poder assistir i va ser substituit per  un  ingenier industrial, ex-directiu de la industria petroquímica Basf, i ex membre de la Junta Directiva de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), Hilario Alfaro. En el seu parlament, Alfaro va explicar els beneficis que la industria química ha aportat a la vida humana al llarg de la història i el procés d’implantació que aquest important sector econòmic ha tingut a Tarragona en les darreres dècades, en els complexes Sur i Nord.
A continuació els gourmets van poder conèixer i gaudir de la bona cuina local tradicional basada en els excel·lents peixos i mariscs de Cambrils, que tant de nom a donat a Casa Gallau.
El menú anomenat  Entretenimets de peix i marisc” es va iniciar en un exquisit plat damb mig llamàntol, llagostins, escamerlà, musclos i cargols; desprès un plat amb calamars a la romana, xipironets fregits i sípia a la planxa; com a plat principal un tronc de lluç amb alls i bitxos, i per acabar, com a postres, un pastís de carbassa.
El vins, en aquest cas, aportats a través de Distribucions Noé, S.L., van ser el J. Miquel Jané Sauvignon Blanc collita 2009, del Celler Can Costa del Penedès, que va ser presentat per l’enòleg Toni Coca; i el negre  Formiga de Vellut 2008, del celler Domini de la Cartoxa, del Priorat, que va ser presentat per el propietari Miquel Pérez. Per les postres, es va servir el cava Adalina Gran Cuvé But Natural, del Grup Grimau, de Vilafranca del Penedès, explicat per Antoni Graells, de Noé, S.L.
Acabat el sopar, va ser l’invitat d’honor, acompanyat del president, qui va lliurar a Manel Morell i al seu fill, que també és diu Manel, el diploma del Gourmets de Tarragona que acredita el seu pas per aquest establiment.
Finalment va ser presentada als Gourmets la Guia Gourmand 2011, publicada per Arola editors,  i es va lliurar a tots els assistents un exemplar.
Direcció: Carrer Pescadors, 25. 43850. Cambrils Port. Tel.: 977 36 02 61 Fax: 977 36 24 33. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dimarts i de 22 de desembre a 22 de gener. Targetes de crèdit: 4B, Master Card, 6000 i Visa. Serveis: Aire condicionat. Terrassa-jardí. Admet gossos. Correu electrònic: restaurant@casagallau.com  Web: www.casagallau.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada